Avio karte na rate bez kamate

cekovi-na-rate-bez-kamateAvio karte na rate bez kamate, da li je to moguće ? Otputujte, vratite se pa tek onda platite vaše avio karte…

Pa gde to ima ?

Ima u Jumbo Travel-u, platite čekovima vaše avio karte na rate bez kamate i vaš trošak u će biti ravnomerno raspoređen na 8 rata od kojih prva ide odmah, druga za 30 dana, a svaka sledeća po istoj dinamici.

Dakle opcija plaćanja “Avio karte na rate bez kamate” vam zaista pomaže da kontrolišete troškove a ne odustajete od vaših želja.

Kreditne kartice umesto čeka ?

Platite avio karte na rate bez kamate i nikada nećete zaboraviti da uplatite ratu na karticu i napraviti velike troškove. Danas banke reklamiraju revolving plaćanje karticama za koje kažu da je mnogo praktičnije od staromodnih čekova.
Kartice su u modi, ali sa čekovima vam se nikada neće desiti da niste omogućili potreban limit za plaćanje, da ne prolaze iz bilo kog razloga, da trgovci isključe struju i kažu da aparat ne radi…

Razlog zbog kod trgovci ne vole kartice je taj što im banke naplaćuju procenat od svake obavljene kupovine pa ih maksimalno izbegavaju. Razlog zbog kod banke izbegavaju da izdaju čekove građanima je taj što od čekova ne mogu da ostvare nikakvu zaradu a imaju pune ruke posla. Svaki ček treba dobro proveriti, popuniti više papira, zavesti u sistem a kod plaćanja karticama sve se radi automatski a od svake kupovine nekoliko procenata ostaje banci kao zarada.

Rasteretite vaš budžet i platite avio karte na rate bez kamate čekovima jer samo u Srbiji čekovi služe za plaćanje na rate.

Da li ste to znali ?

 

 

 

Save