Avionske karte online

Avionske karte online

Avionske karte online

Avionske karte možete kupovati na više načina ali je sve popularnije kupovati avionske karte online. Online znači odmah pa tako možete dobiti ponudu avionskih karata sa nekoliko klikova.

Sistem koji u pozadini radi pretragu radi savršeno i budite sigurni da ste za parametre koje ste uneli dobili najbolju ponudu.

Nije sve tako lako kako izgleda !

Avionske karte online možete pregledati na više načina i sa više izvora. Svaka avio kompanija avionske karte online nudi preko svoje internet prezentacije. Ali na jednoj ruti od Beograda do New Yorka leti više od 20 avio kompanija pa po toj logici morate da pregledate svih 20 internet prezentacija a možda se neke ne setite a baš ta je u tom trenutku najbolja sa cenom i uslovima. Priznaćete, naporno je tako tražiti.

Tu šansu su uvidele turističke agencije i na svojim internet stranama ponudili pretragu avionske karte online ali za sve avio kompanije. Na taj način sa jednom prostom pretragom dobijate najbolje rezultate koji se prikazuju po parametrima koje unesete od najniže do najviše cene.

Saznajte i kada je pravo vreme za kupovinu avio karte.

Ipak treba da znate da iza svake pretrage avionske karte online stoji čovek koji mora da ima znaje, veštinu i brzinu da biste vi izabranu avionsku kartu dobili tačno i na vreme. Mnoge procese je moguće automatizovati ali to nije preterano dobro za vas jer je moguće da ste prilikom procesa rezervacije avionske karte online napravili neku grešku za koju kompjuter ne zna. Mogli ste da pogrešite slovo u imenu, napišete pogrešan datum ili rezervišete kontra smer pa dobijete pogrešnu avionsku kartu koju neçete moći da upotrebite.

Dakle avionske karte online možete kupovati direktno kod avio kompanije, kod agencija koje imaju automatizovan proces kupovine i komuniciraju isključivo putem mejla i kod agencija koje kombinuju online i klasičan način prodaje.
Po meni je najbolja poslednja opcija jer vam nudi sigurnost u svakom pogledu.

Čovek koji stoji iza scene će vas obavestiti o svim uslovima vaše avionske karte pre  kupovine. U svako doba ćete biti u prilici da posetite agenciju i uverite se da postoji fizički i da imate kome da se požalite ako nešto krene naopako.
Kupovina avionske karte online može biti opasna po vas ako kupujete iz neproverenih izvora, na internet prezentacijama u inostranstvu gde naizgled u prvim koracima sve izgleda jeftinije a kasnije se ispostavi da se dodaje još ovo i ono i na kraju vas to košta skuplje.

Kada ste platili već je sve gotovo, dobili ste vašu avionsku kartu i nemate kome da se žalite što niste čitali uslove koje ste prethosno potvrdili. Da ne pomišljamo na opciju da niste ni dobili vašu avionsku kartu jer ste naleteli na sajt koji samo sakuplja novac a ništa ne daje.

Postoje i svetski poznati sajtovi koji vas uvuku u svoju mrežu sa raznim beneficijama i vi onda avionske karte online tako kupujete pa prođu godine dok vam padne na pamet da opet malo proverite cenu kod drugih.
Ukoliko se cena razlikuje za par eura uvek birajte siguran izvor kupovine. Ako se mnogo razlikuje dobro proverite, nešto tu nije u redu.

Novi način kupovine avio karte online je svakako otvorio novo poglavlje u istoriji avio prevoza. Jumbo Travel je pionir u ovom poslu u Srbiji.