Airbus A319 svakodnevno za London i Milano

Airbus A319 svakodnevno za London i Milano

Airbus A319 svakodnevno za London i Milano

Airbus A319 svakodnevno za London i Milano.

Novi avion Airbus A319 u bojama nacionalne aviokompanije Srbije počeo je da svakodnevno saobraća na dnevnim rutama za Milano i London.Ova informacija će verovatno obradovati sve putnike koji često putuju ka ovim dveju destinacijama iz razloga što će u Airbus A319 biti više raspoloživih mesta a samim tim to predstavlja manje brige oko rezervacije slobodnih mesta.

Letelica tipa Airbus A319 je zamenila Boeing 737, koji je do sada leteo na ovim linijama. Sve je ovo deo najavljenih promena u mreži i rasporedu letova ove kompanije, koje predstavljaju ključne korake ka stvaranju nacionalnog avio prevoznika koji ispunjava potrebe svojih putnika i nudi vrhunske nivoe komfora i usluge.

Airbus A319 je nova letelica u floti Air Serbia, sa potpuno novim i promenjenim enterijerom, daleko komfornijim od dosadašnjih aviona u floti. Konfigurisana je tako da ima osam sedišta u biznis klasi, i 120 sedišta u ekonomskoj klasi, s tim da su sedišta u biznis klasi najbolja u svojoj klasi među svim pan-evropskim avio kompanijama.

U skladu sa novim izgledom i modernom letilicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem, dok su u biznis klasi gostima ponuđeni individualni iPad tablet računari, sa velikim izborom za zabavu.

Airbus A319 – letite konforno i povoljno

Ukoliko se odlučite za put u London ili Milano svakako razmotrite kojom ćete avio kompanijom putovati.Ako je vaš izbor Air Serbia definitivno niste pogrešili, a evo i zašto.Pored konfora koji ćete iskusiti ugodnim letom novim Airbus A319, pod uslovom da put isplanirate na vreme, sa Air Serbiom možete putovati dosta povoljnije.Naša nacionalna avio kompanija u svojim mnogobrojnim promo akcijama uključuje sve svoje destinacije, kao i Milano i London, pa vas cena povratne avio karte može prijatno iznenaditi.
Pratite nas i na vreme saznajte o promotivnim akcijama Air Serbie i destinacijama koje su na promociji i obezbedite sebi mesto u avionu po najpovoljnijoj ceni.