Emirates jeftine avio karte na 6 rata

Emirates jeftine avio karteEmirates jeftine avio karte za putovanja do dalekih destinacija u svim Jumbo Travel poslovnicama. Uz promo cene platite vaše avio karte na 6 rata bez kamate.

Emirates jeftine avio karte na 6 rata

Ostvarite nezaboravno putovanje po promotivnim cenama i već narednih dana počnite sa pakovanjem kofera. U svim Jumbo Travel poslovnicama očekuju vas Emirates jeftine avio karte u okviru promotivne ponude za putovanja do

IzDoKlasaCena avio karte sa taksama
BeogradDenpasarekonomska od 678€
BeogradSingapurekonomskaod 578€
BeogradDžakartaekonomskaod 709€
BeogradKolomboekonomskaod 527€
BeogradDelhiekonomskaod 458€
BeogradKejptaunekonomskaod 788€
BeogradKuvajtekonomskaod 487€
BeogradSidnejekonomskaod 1128€

Period prodaje: do 1. marta 2018.
Period putovanja: od 26. februara 2018. do 10. decembra 2018.

Prikazane cene avio karata uključuju sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje. Cene se odnose na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Uz Emirates avio karte možemo vam ponuditi i najpovoljniji hotelski smeštaj svih kategorija u skladu sa vašim željama i potrebama i sve to možete platiti na 6 rata bez kamate.

Ukoliko su vam naše poslovnice daleko, vaše avio karte možete kupiti i online klikom OVDE.

Sve dodatne informacije i rezervacije avio karata i hotelskog smeštaja po najpovoljnijim cenama možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na našu e-mail adresu putovanja@jumbo.rs

Iskoristite šansu, na vreme obezbedite vaše Emirates jeftine avio karte i hotelski smeštaj i doživite jedno fantastično iskustvo koje se pamti čitavog života.