Flydubai biznis klasa – direktno iz Beograda

flydubai-biznis-klasaFlydubai biznis klasa u potpuno novom izdanju iz Beograda svakodnevno. Jedina avio kompanija koja nudi ravan krevet u biznis klasi. Avio karte na 6 rata u Jumbo Travel-u.

Flydubai biznis klasa – luksuz na 6 rata

Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da od danas pa na dalje na liniji za i iz Beograda leti najnoviji tip aviona flydubai flote, iz porodice Boeinga 737 MAX 8.

Ravan krevetu biznis klasi dužine 198cm dostupan već iz Beograda je ono što nas izdvaja od ostalih avio kompanija. Neka vaš odmor i uživanje putovanja započnu već u srpskoj prestonici.

Inovativno dizajnirana i izrađena od premium materijala naša kabina paspolaže sa:

  • 10 mesta u biznis klasi
  • 156 mesta u ekonomskoj klasi

Flydubai biznis klasa u novom izdanju nudi i opuštanje u elegantno uređenom enterijeru, komfor i privatnost uz izuzetan meni kvalitetnih pića, delikatesa, besplatne filmove, muziku, video igre, kupovinu iz flydubai duty free shopa i internet tokom cele dužine trajanja vašeg leta.

Najvažnije za putnike koji žele da se odmore posle ručka je da nova flydubai biznis klasa pruža užitak spavanja na ravnom krevetu baš kao kod kuće.

Specijalna pogodnost u Jumbo Travelu, avio karte za sve flydubai destinacije na 6 rata bez kamate.

Avio karte za sve flydubai destinacije možete obezbediti klikom OVDE.

Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na online@jumbo.rs