Lot letovi za Singapur nakon 23 godine

Lot letovi za SingapurLot letovi za Singapur ponovo će biti uspostavljeni iz Varšave nakon pauze od čak 23 godine. Uspostavljanje linije od 15. maja. Avio karte na 6 rata bez kamate očekuju vas u Jumbo Travelu.

Lot letovi za Singapur na 6 rata

Iskoristite šansu i putujte u Singapur već narednog proleća. Poljska avio kompanija LOT se vraća u SINGAPUR nakon pauze od 23 godine. Lot letovi za Singapur iz Varšave će biti obnovljeni od 15. maja 2018. Singapur je peta LOT destinacija u Aziji.

Kao i na svim dugolinijskim letovima, i za ovu destinaciju će leteti Boeing B787 Dreamliner, prvo 3x, a potom 4x nedeljno. Let iz Varšave je u 23.00 sata, dolazak u Singapur je planiran oko 17h.

IzLOT Economy ClassLOT Premium EconomyLOT Business Class
Beogradod 617€od 1297€od 1747€
Zagrebod 623€od 1303€od 1753€

Navedene cene uključuju sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karte.

Avio karte za Singapur na LOT letovima možete rezervisati klikom na rezervacija avio karte za Singapur.

Specijalna povoljnost u Jumbo Travelu! Platite vaše avio karte na 6 rata bez kamate!

LOT je jedina avio kompanija iz Istočne i Centralne Evrope koja leti za Singapur. Nova veza sa Varšavom pruža najkraću konekciju do Singapura za putnike iz Poljske, kao i veoma dobru povezanost za putnike iz Istočne, Zapadne i Centralne Evrope. Singapur je takođe sa svojom lokacijim u jugoistočnoj Aziji važno čvorište za ovaj region jer se nalazi u blizini Malezije, Tajlanda, Vijetnama, Indonezije i Filipina, odakle su moguće i dalje konekcije ka Australiji i Novom Zelandu.

Sve informacije i rezervacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.

Ponovni LOT letovi Singapur idealna je šansa da sebi obezbedite putovanje po super ceni i upoznate nove kulture, tradicije i ljude.