Jeftine Lufthansa avio karte za New York

Jeftine Lufthansa avio karte za New YorkJeftine Lufthansa avio karte za New York, Washington, Seattle i mnoge američke gradove očekuju vas po promotivnim cenama u Jumbo Travelu. Dodatna pogodnost, platite avio karte na 4 rate bez kamate.

Jeftine Lufthansa avio karte za New York

Iskoristite povoljnosti u Jumbo Travelu i po promotivnim cenama putujte u Ameriku. Jeftine Lufthansa avio karte za New York i ostale američke gradove možete obezbediti po sledećim cenama

New York od 52.535 RSD
Washington od 54.469 RSD
San Francisco od 64.882 RSD
Philadelphia od 65.347 RSD
Seattle od 81.704 RSD

Navedene cene uključuju sve aerodromske takse i odnose se na putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”. U cenu avio karte nije uključena naknada za izdavanje avio karata.

Vaše jeftine Lufthansa avio karte za New York i sve ostale gradove možete odmah rezervisati klikom na avio karte online.

U Jumbo Travelu imate mogućnost da vaše avio karte platite na 4 rate bez kamate čekovima građana i platnim karticama mnogih banaka.

Imajte na umu da vam je za putovanje u Ameriku neophodno pa posedujete važeće vize za Ameriku.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom našeg call centra na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 9 do 20 časova kao i subotom od 9 do 15 časova.