Promotivne cene za zaljubljene kod Air Serbie

Promotivne cene za zaljubljene kod Air Serbie

Promotivne cene za zaljubljene kod Air Serbie

Promotivne cene za zaljubljene kod Air Serbie. Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia mislila je i na svoje zaljubljene putnike koji će samo sutra u okviru Happy Friday promo akcije.Akcija je deo kampanje Happy Friday u okviru koje avio kompanija svakog petka nudi posebne cene za razne destinacije.Ovog petka, na Dan zaljubljenih, srpska nacionalna avio kompanija nudi dve karte po ceni jedne prema brojnim romantičnim destinacijama.Promotivne cene važiće za kupljene povratne avio karte za destinacije Air Serbie Rim, Pariz, Berlin i druge zaljubljenima atraktivne destinacije. Cene počinju već od 129 evra, sa uključenim svim aerodromskim taksama osim usluge izdavanja avio karte.Po ovim promotivnim cenama, karte će biti na raspolaganju samo u petak, 14. februara 2014, i važe za putovanja od 1. marta do 31. decembra 2014. godine.Promotivne cene i Happy Friday akciju jeftinijih avio karata ne bi trebalo da propuste ni putnici koji nisu zaljubljeni. Ova akcija im pruža mogućnost da po povoljnim cenama lete ka svim destinacijama Air Serbie koje su iz petka u petak obuhvaćene popustima.

Promotivne cene i kada ih iskoristiti

Promotivne cene avio karata mogu znatno uštedeti novac putniku, ali prethodno putnik mora biti definitivno znati:
– Datume putovanja tj. datume odlaska i povratka kako bi mogao da proveri da li ti datumi odgovaraju vremenskom periodu putovanja, odnosno korišćenja avio karata koje je avio kompanija precizirala u uslovima promotivne akcije.
– Promene datuma putovanja u većini slučajeva kod promotivnih akcija nisu dozvoljene ili su dozvoljene sa dodatnom doplatom na prvobitnu cenu avio karte.
– Uslove promotivne akcije koje je avio kompanija jasno definisala putnik dobro mora proučiti pre uplate avio karte za željeno putovanje.Samo ako je definitivno siguran pristupa plaćanju avio karte.

Naš savet je da promotivne cene kod Air Serbie trebate iskoristiti i putovati ka željenoj destinaciji iz mreže naše avio kompanije bilo da ste zaljubljeni ili ne, a ukoliko niste putujte jer nikad se ne zna gde možete pronaći svoju srodnu dušu.