Qatar – Rezervišite svoje sledeću avanturu

Qatar-Rezervišite-svoje-sledeću-avanturu

Qatar – Rezervišite svoje sledeću avanturu – Iskoristite jesenju ponudu Qatar Airways-a i putujte na neko od najneverovatnijih mesta na svetu. Letite na dobro poznata mesta ili na neku od novih destinacija u mreži letova kao što su Da Nang ili Mombasa. Promo avio karte možete kupiti u svim Jumbo Travel poslovnicama do 10. oktobra. na 6 rata bez kamate.

IzDoKlasaCena avio karte sa taksama
BeogradPeking ekonomskaod 455 €
BeogradGuangdžouekonomskaod 477 €
BeogradHong Kongekonomskaod 525 €
BeogradBangkokekonomskaod 545 €
BeogradKrabiekonomskaod 567 €
BeogradMombasaekonomskaod 568 €
BeogradPuketekonomskaod 572 €
BeogradZanzibarekonomskaod 626 €
BeogradBaliekonomskaod 643 €
BeogradJohannesburgekonomskaod 709 €
BeogradCape Townekonomskaod 713 €
BeogradDžakartaekonomskaod 720 €
BeogradSingapurekonomskaod 740 €
BeogradSidnejekonomskaod 1300 €
BeogradMelburnekonomskaod 1300 €

Period prodaje: od 4. – 10. oktobra 2018.
Period putovanja: od 4. oktobra 2018. – 31. marta 2019. godine
Blackout period: od 15. decembra 2018. – 10. januara 2019.

Prikazane cene uključuju takse, osnovne cene i aerodromske troškove i zavise od raspoloživosti mesta. U cenu nije uključena naknada za izdavanje avio karte.
Ponuda važi samo za letove u mreži Qatar Airways-a sa polaskom iz Beograda (BEG) preko Dohe (DOH). Sedišta su limitirana i predmet su raspoloživosti relevantne booking klase. Postoji mogućnost da u nekom trenutku neće biti raspoloživih mesta u vreme željenog perioda putovanja.

Popusti se primenjuju na povratne karte. Primena naknade za promenu ili otkazivanje leta je u skladu sa booking klasom.
Minimalan i maksimalan boravak zavisi od booking klase. Molimo vas da primetite da će kod tranzitnih letova i zadržavanja manjeg od 24 časa u Dohi, vaš prtljag direktno biti obeležen i procesuiran do leta ka finalnoj destinaciji. Detaljni uslovi korišćenja biće objavljeni u samoj potvrdi rezervacije.

Vaše avio karte možete obezbediti i online jednostavnim klikom ovde.

Specijalne povoljnosti plaćanja očekuju sve naše klijente. U Jumbo Travelu možete platiti sve avio karte na 6 rata bez kamate.

Stručan tim naših agenata pored avio karata ponudiće vam najpovoljniji hotelski smeštaj bilo gde u svetu kao i neophodno međunarodno putno osiguranje koje će učiniti vaše putovanje bezbednim.

Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na avio-karte@jumbo.rs