Važno obaveštenje! Air Serbia unapređuje sistem

Važno obaveštenje! Air Serbia unapređuje sistem

Važno obaveštenje! Air Serbia unapređuje sistem

Važno obaveštenje! Air Serbia unapređuje sistem. U utorak, 25. februara Air Serbia unapređuje svoj sistem za prijavljivanje putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”.Ovo obaveštenje veoma je važno za sve putnike koji u narednim danima koriste usluge srpske avio kompanije i lete ka nekoj od mnogobrojnih destinacije iz mreže Air Serbia.Iz avio kompanije uz molbu za razumevanje putnika, posebno naglašavaju da putnici obrate pažnju u vezi sa ovim obaveštenjem.

Ukoliko putujete u periodu od 25. do 27. februara 2014, molimo vas da poštujete sledeća uputstva:

 • dođite na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja,
 • ponesite odštampanu potvrdu rezervacije ili putni itinirer.

Važno obaveštenje, pitanja putnika

Unapređenje sistema predstavlja važan deo stalnih napora srpske avio kompanije da poboljša sadašnje i buduće usluge svojim putnicima.Neka od pitanja vezno za važno obaveštenje koja su postavili putnici srpske avio kompanije a na koja je Air Serbia dala odgovore su:

 1. Zašto Air Serbia unapređuje svoj sistem 25. februara?
  Nakon nekoliko meseci razmatranja ovog procesa, Air Serbia je odlučila da unapredi svoj sistem za prijavljivanje putnika kako bi postavila temelje planiranom razvoju aviokompanije. Unapređenje sistema predstavlja važan deo naših stalnih napora da poboljšamo sadašnju i buduću uslugu za naše goste.
 2. Na koje će usluge uticati unapređenje sistema?
  U utorak, 25. februara unapređujemo svoj sistem za prijavljivanje putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Očekujemo da će postupak unapređenja sistema biti okončan do kraja radnog vremena istog dana. Unapređenje sistema, međutim, neće uticati na bezbednost saobraćaja Air Serbia-e. Svi letovi Air Serbia odvijaće se u skladu sa redom letenja tokom perioda unapređenja sistema.
 3. Kako će unpređenje sistema uticati na putnike?
  Unapređenje sistema neće uticati na bezbednost saobraćaja Air Serbia-e. Svi letovi odvijaće se u skladu sa planiranim redom letenja tokom perioda unapređenja sistema.
 4. Putujem u periodu od 25. do 27. februara 2014. Da li postoje posebna uputstva za mene?
  • dođite na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja,
  • ponesite odštampanu potvrdu rezervacije ili putni itinirer.
 5. Šta Air Serbia preduzima kako bi svela evenutalne neprijatnosti za putnike na minimum?
  Naši zaposleni koji rade na šalterima za prijavu na let prošli su temeljnu obuku za rad na novom sistemu i u potpunosti su spremni za prelazak na novi sistem. Asistencija putnicima biće obezbeđena i angažovanjem dodatnih zaposlenih.
 6. Kada će biti uspostavljen normalan rad sistema?
  Očekujemo da postupak unapređenja sistema bude okončan do kraja radnog vremena istog dana (utorak, 25. februar 2014). Možete pratiti situaciju na airserbia.com, Fejsbuku ili Tviteru.
 7. Šta Air Serbia preduzima kako bi obezbedila moje lične podatke/ poene?
  Bezbednost i privatnost podataka naših putnika su od najveće važnosti za nas. Sve informacije biće bezbedno prenete u novi sistem.
 8. Kome mogu da se obratim ukoliko budem imao/la problema tokom perioda prelaska na novi sistem?
  Molimo vas da se obratite našem zemaljskom osoblju na aerodromu “Nikola Tesla”.Molimo sve putnike da dobro prouče važno obaveštenje kako bi izbegli eventualne neprijatnosti na aerodromu.Važno obaveštenje stupa na snagu 25. februara.
  Izvor: Air Serbia