Prevoz na aerodrom od kuće

Vozila za prevoz na aerodrom

Prevoz na aerodrom od kuće je usluga koja vam treba !

Koliko puta ste morali da snalazite da vas neko vozi na aerodrom ? Da li je lakše da taj posao poverite nama i pritom uštedite.

Za svakog kupca avio karte kod nas ili preko prodajne agentske mreže obezbedili smo prevoz na aerodrom od kuće po specijalnoj ceni od 700 dinara po pravcu/putniku ili 1000 dinara za oba pravca.

Prevoz se obavlja svakodnevno za sve polazne ili dolazne letove u toku dana ili noći. Polazak je ispred vaše kućne adrese ili adrese firme u širem centru Beogada. Granice u Beogradu gde se prevoz obavlja su:

Zona 1  Novi Beograd, Zemun,Stari Grad, Vračar, Savski Venac, Zvezdara,Čukarica, Palilula, Voždovac, Surčin

Zona 2 Borča, Ovča, Višnjica, Jajinci, Mali i Veliki Mokri Lug, Kaluđerica, Kumodraž i ostala rubna naselja

Zona 3 Železnik, Ostružnica, Sremčica

Moguć je i dogovor za prevoz van ovih granica uz doplatu.Trudnice i deca se voze besplatno kao i svi putnici koji kod nas uplate avio karte + hotelski smeštaj.

Slike vozila pogledajte jednostavnim klikom na Jumbo Travel vozni park.

Prevoz na aerodrom je kolektivan i u jednom vozilu se može prevoziti više putnika ali krajnje logičnom rutom i najkraćim putem od kuće do aerodroma.

Prevoz na aerodrom od kuće se obavlja minivan vozilima najnovije generacije. Prevoz na aerodrom može biti realizovan sa bilo koje adrese u gradu uključujući i autobusku i železničku stanicu koje su logičan izbor za putnike koji u Beograd stižu iz drugih gradova da bi sa aerodroma Beograd poleteli avionom.

Jumbo prevoz na aerodrom će puno pomoći da se na siguran i pouzdan način prevezete sa ovih mesta do aerodroma.
Sve promene letova pratimo mi i usklađujemo vreme kada ćemo vas voziti na i sa aerodroma.

Rezervacije prevoza na aerodrom možete napraviti prilikom rezervacije ili kupovine avionske karte ali i kasnije sve do 1 dan pre puta do kada garantujemo da ćemo vas prevesti u ugovoreno vreme. Svakako nas možete pozvati i na dan puta ali uz rezervu da možda nećemo biti u mogućnosti da vas prevezemo.

Rezervaciju možete da napravite i online.

Obavezno nam ostavite broj mobilnog telefona koji će biti kod vas tokom puta, moguće je da dođe do promene vremena leta a mi ćemo vas odmah obavestiti i uskladiti prevoz prema novom vremenu leta.

Telefon za hitne rezervacije kao i za sve informacije je 065 303 55 88